Категории раздела
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 112
Контакты

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Каталог статей

Главная » Статьи

Всего материалов в каталоге: 22
Показано материалов: 1-10
Страницы: 1 2 3 »

 Оксана Клірішенко

Коли Ісус входить в наше життя ми суттєво  змінюємось, але іноді бувають такі ситуації, в яких ми ведемо себе не зовсім по-християнськи. Часто в житті ми говоримо те, що не хочемо говорити, робимо так, як не хочемо робити, та й наші думки  не зовсім приємні нам. Не знаю, як ви, але я сама себе дуже осуджую, і доходить до того, що соромно стояти перед  Великим Богом.

Проповеди | Просмотров: 761 | Добавил: Oksanka | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)

Сергей Сологуб

Вот решил выложить конспект проповеди о щедрости Бога. Когда я размышлял об этом Его качестве, то словил себя на мысли, что дьявол хочет убедить весь мир в том, что Бог - скупой. Везде мы слышим - кризис, кризис. И такое ложное представление о Боге запросто может сложиться.

  • Сатана злой, но он даст все что хочешь
  • Помощи ждать не от кого! Надейся только на себя.
  • Блага достаются нечестным путем

Проповеди | Просмотров: 2226 | Добавил: Oksanka | Дата: 03.02.2012 | Комментарии (0)

Коли людина вперше приходить до церкви, то думає, що тут їй усі допомагатимуть, що за 5 хвилин вона стане повністю здоровою, у неї з’являться гроші. Про нашу церкву говорять, нібито в усіх, хто ходить до церкви, з’являються машини.  
Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 559 | Добавил: Oksanka | Дата: 08.01.2012 | Комментарии (0)

«Какой из вас отец, когда сын попросит у него хлеба, подаст ему камень? или, когда попросит рыбы,подаст ему змею вместо рыбы? Или, если попросит яйца, подаст ему скорпиона? Итак, если вы, будучи злы, умеете даяния благие давать детям вашим, тем более Отец Небесный даст Духа Святого просящим у Него».

Як ви думаєте, чому Ісус Христос привів саме такі приклади? Знаєте, я довго думав над цим питанням, шукав відповіді, і в кінці кінців знайшов її. Ісус Христос говорив з народом абсолютно простою, зрозумілою мовою, тому народ знав про що говориться, народ знав, що таке хліб і чому він асоціюється з каменем, що таке риба і чому вона асоціюється із змією і нарешті, що таке яйце і чому його порівнюють із скорпіоном – все це було абсолютно зрозуміли для людей того часу
.
Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 776 | Добавил: Oksanka | Дата: 06.05.2011 | Комментарии (0)

Ісус Христос забрав у смерті право управляти нашим життям, і, перемігши смерть, перемігши гріх, перемігши хворобу, пекло, Він показав, що останнє слово буде не за смертю, не за хворобою, не за гріхом, а за Небесами, за спасінням, за вічним життям! Ця перемога означає, що печатку та останній підпис у смерті забрано, тепер вони належать Господу. Кожен приймає своє рішення у житті, але якщо ми звертаємося до Христа, то ми матимемо те, що дасть нам Ісус Христос.
Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 1206 | Добавил: Oksanka | Дата: 05.05.2011 | Комментарии (0)

  Пекло – це повна відсутність щастя, миру, спокою, світла, правди, порядку, любові, добра, милосердя і так далі. Давайте уявімо собі на хвилину, що нам чогось із цього не вистачає, відсутність вже хоч одного з цих благ виводить нас із колії. В пеклі буде повна відсутність усіх благ.

Людина, яка постійно грішить, обов’язково попаде в пекло. Послухайте, найстрашніше те, що пекло не має кінця. Христос, фактично, став на дверях пекла, для того, щоб уберегти нас від нього, зберігати нас від болі та страхів. Ісус Христос погодився потрапити в пекло, і ми знаємо, що Він був там, Він звідти вийшов, забрав ключі від смерті і закликає нас не йти туди

Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 788 | Добавил: Oksanka | Дата: 05.05.2011 | Комментарии (0)

 Побачивши, що творіння не досконале, Бог посилає на Землю свого Сина – Ісуса Христа. Ціллю Христа було показати, що Бог створив нас не тому, що Він хоче нас карати, а показати, що Бог створив нас вільними. Ісус хотів розказати, що є Небеса, що є Творець, який чекає нас, що в нас є майбутнє набагато краще за те, яке нам навіює диявол чи наш обмежений розум, що ми повинні знати, що прийшли від Бога.

Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 868 | Добавил: Oksanka | Дата: 13.04.2011 | Комментарии (0)

Пилип Савочка

Сьогодні ми будемо говорити про Ісуса Христа. Біблія взагалі говорить нам, що там, де двоє чи троє, - там Ісус Христос!

 Взагалі, те, про що ми говоримо, те і відбувається в нашому житті. Як правило, якщо ми будемо говорити про хворобу, то ця хвороба буде супроводжувати нас.

Проповеди Филипа Савочки | Просмотров: 1710 | Добавил: Oksanka | Дата: 21.03.2011 | Комментарии (0)

Віктор Біда
Щоб знати як правильно віднестись до людини, яка вчинила неправильно по відношенню до мене чи інших, потрібно знати «корінь» цього вчинку.
Проповеди | Просмотров: 1013 | Добавил: Oksanka | Дата: 21.03.2011 | Комментарии (0)

Віктор Біда
Бог Отець вимушено віддав Свого Сина тому що серед людей не знайшлось до кінця вірних. І шукав Я між ними чоловіка, що поставив би загороду, і став би в виломі перед Моїм обличчям за цей Край, щоб Я не знищив його, та Я не знайшов!( Єзек. 22:30)
  
А тепер  ми маємо велику  привілею стояти в проломі за людей перед обличчям Господа та нести Євангеліє  людям. Навіть ангели не мають такої можливості.
Проповеди | Просмотров: 1118 | Добавил: Oksanka | Дата: 28.02.2011 | Комментарии (0)

1-10 11-20 21-22